Ture

  Programi: Nisja në ora 07.00 të mëngjesit, pranë “Korpusit”, sheshi “Nënë Tereza”. Akomodimi në Hotel Bianca 5*. Kthimi nga Kolashini të hënën, në ora 14.00. Mbërritja në Tiranë. Fundi i shërbimit tonë. Në cmim përfshihet: – akomodimi per 2 netë qendrimi në dhomë standarte ose superiore – mëngjeset dhe darkat në restaurantin Chives – […]
Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff: 📞 +355 69 70 42 444 (Viber) 📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp) 📧 oferta@protravelagencies.com Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.
Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff: 📞 +355 69 70 42 444 (Viber) 📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp) 📧 oferta@protravelagencies.com Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.