Viti i Ri në Lefkada 3 Ditë €99

Departure Date

Every Monday

Views

739

 

Lefkada – Parga – Janine
  • ► 31 Dhjetor – 2 Janar

Programi:

Nisja ne dt 31 Dhjetor .
Qendrim 2 nete 3 dite .
Darka Speciale e vitit te ri .

– Hotel Tesoro 4* , €99

Perfshihet Ne Cmim :

-Akomodimin ne hotel 2 nete qendrimi
-Mengjeset dhe darkat
-Darka Speciale e Vitit te Ri
-Shoqerues gjate udhetimit

Nuk perfshihet Ne Cmime :

-Transporti me autobus 40 Euro/person

-Taksa lokale e ligjit te ri Grek Hotel 3* 1.5 Euro nata per dhome.

Politikat e Femijeve Ne HOTEL

0-2.99 free ,

3 – 5.99 50% discount ,

6 – 11.99 20% discount

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Viti i Ri në Lefkada 3 Ditë €99 $ 0 $ 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is