Viti i Ri në Korce, Dardhe & Voskopojë 3 Ditë €109

Departure Date

Every Monday

Views

1009

 

Voskopoje , Dardhe , Korce , Pogradec
  • ► 31 Dhjetor – 2 Janar
  • ► Hotel Moskopole €109 ( Voskopoje )
  • ► Bujtina Samara €115 ( Voskopoje )
  • ► Bujtina Moskopole €119 ( Voskopoje )
  • ► Hotel Casta Diva €119 ( Korce )
  • ► Hotel Kocibelli €125 ( Korce )

Programi:

► Dita e pare:
Nisja nga Tirana ora 09:00 te mengjesit(Nisja nga Durresi ne oren 08:15) .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 14:00 ne Voskopoje.Akomodimi neper dhoma .Konsumimi i drekes ne menyre individuale ( Nuk mungon sugjerimi i guides tone ). Pas drekes fillojne vizitat, njohja me historine e fshatit, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne vendet me pikante si Manastiri i Shen Prodhomit dhe kishave, ecje ne kodrat dhe natyren fantastike qe ofrohet. Animacione lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka speciale e nates se nderrimit te viteve rreth ores 20:00 me muzike live.

► Dita e dyte:
Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe peizashin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel.Nisja per ne fshatin turistik te Dardhes. Qendrim ne Dardhe per ski dhe shijimin e natyres se bardhe deri ne drek.Me pas kthehemi per vizite ne qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe, katedralja .Kthimi ne Voskopoje ne hotel . Konsumimi i darkes .

► Dita e trete:
Konsumimi i mengjesit .Ndales per kafe ne Pogradec .Me pas nisemi per udhetimin ne kthim ne Tirane . .Mberritje ne darke .

Fundi i sherbimit tone.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

SUGJERIM :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Viti i Ri në Korce, Dardhe & Voskopojë 3 Ditë €109 $ 0 $ 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is