Struge – Oher, Cdo fundjave, 2 dite, €39

Departure Date

Daily

Views

42

►Dita e pare: Ora 06:00 nisja nga Tirana per ne Struge.(Nisja nga Durresi ne oren 05:30) Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel ne Struge. Pasditja e lire. Darka ne hotel. Mbremje Festive me Muzike.

►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel rreth ores 09:00 nisemi drejt Shen Naumit. Vizite ne: Muzeun ne Uje dhe Shen Naum.Me pas ndalese Tushemisht dhe ne Drilon (ku ju sugjerojme dreken). Nisja per Tirane.

Në pagesë 39 Euro përfshihen:
1. Transporti vajtje-arrdhje me autobus komod.
2. Akomodim në hotel Blue Garden per 1 natë qëndrimi;
3. Mëngjesi dhe Darka Festive me muzike Live
4. Shoqerues shqiptar gjate udhetimit.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff:
📞 +355 69 70 42 444 (Viber)
📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp)
📧 oferta@protravelagencies.com
Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Struge – Oher, Cdo fundjave, 2 dite, €39 $ 0 $ 0 0 Anytime

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is