Stamboll (me autobus), 28 Nëntor, 4 Ditë €99

Departure Date

Daily

Views

87
Stamboll (me autobus), 28 Nëntor, 4 Ditë €99
Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff: 📞 +355 69 70 42 444 (Viber) 📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp) 📧 oferta@protravelagencies.com Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.

INFORMACION I RENDESISHEM: Të nderuar klientë, nëse jeni të pajisur dhe shfrytëzoni Pasaportën e Republikës së Shqipërisë për udhëtimin tuaj në Turqi, dokumenti juaj i udhëtimit duhet të ketë vlefshmëri të paktën 6 (gjashtë) muaj nga data e kthimit.

Dita e Parë: Nisja nga Tirana, te mërkurën në oren 22:00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Stamboll pasdite. Akomodim dhe fjetje në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizite ne Akuarium Florja hyrja, opsionale (15euro). Shetitje me anije private neper brigjet e Bosforit (opsionale 5 euro). Shetitje ne Sheshin Taksim. Ne darke show i nates turke, e cila zhvillohet ne anije poshte ures se Bosforit. Perfshihen ne cmim : show, pije pa limit dhe darka (opsionale 35euro). Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizite te xhamia blu,  hyjra falas.
Vizite opsionale te sarajet e Topkapis (hyrja 12 euro). Vizite opsionale te bazilika e Shen sofise (hyrja 12 euro).
Vizite ne tregun tradicional kapali Çarsi ku mund te vizitohet dhe behet shopping.

Dita e katert: Mengjesi ne hotel. Nisja per ne Selanik ku vizitohet sheshi Aristoteli dhe Kulla e Bardhe. Kthimi ne Tirane me pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fundi i sherbimeve tona.

Në pagesë përfshihen:

-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
-Akomodimi 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
-Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff:
📞 +355 69 70 42 444 (Viber)
📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp)
📧 oferta@protravelagencies.com
Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Stamboll (me autobus), 28 Nëntor, 4 Ditë €99 $ 0 $ 0 0 Anytime

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is