Ski ne Mavrove, 2 dite, €39

Departure Date

Daily

Views

776

► Nisje cdo te shtune dhe 24 Dhjetor,  2, 3 Janar

Akomodimi ne Hotel Diplomat ose Exclusive 4* – 39€/person
Akomodimi ne hotel Mirage me pishine, sauna, Jakuzzi, banjo turke – 49€/person

Dita I
. Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire. Darke festive me muzike per grupin qe akomodohet ne hotel  Diplomat ose Exclusive. Per grupin qe akomodohet ne hotel Mirage, kohe e lire per te shfrytezuar pishinen, sauna, jakuzzi.

Dita II. Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka
– Pishina, Sauna, Jakuzzi per grupin ne hotel Mirage
– Shoqeruesi shqipetar gjate gjithe udhetimit

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

  • Hoteli nuk ka dhoma teke. Akomodimi mund te behet vetem ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe.
  • Per rezerrvim nevojitet 50% e shumes dhe pjesa tjeter deri ne 2 Jave para nisjes. 
  • Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj                                      

Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff:
📞 +355 69 70 42 444 (Viber)
📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp)
📧 oferta@protravelagencies.com
Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Ski ne Mavrove, 2 dite, €39 $ 0 $ 0 0 Anytime

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is