Ski ne Kolashin, 2 dite, €45

Departure Date

Every Monday

Views

953

► Nisje cdo te shtune dhe 24 Dhjetor, 1, 2, 3 Janar

  • Hotel Kostas 3* €45
  • Hotel Hilton 5* €59

Dita I. -Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit
Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. (me ane te sugjerimit te guides mund te frekuentoni jeten e nates ne qytetin e Podgorices)

Dita II. Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30.
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihet: 
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe Darka
– Ne hotel Hilton 5*, perdorimi i faciliteteve te hotelit Pishine, Sauna, Jakuzzi etj.

Ne cmim nuk perfshihet:

  • Siguracioni i shendetit ne udhetim i cili eshte i keshillueshem

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
– 0-2 vjec falas
– mbi 2 vjec pagese e plote

Per Rezervime kontaktoni direkt me Protravel Staff:
📞 +355 69 70 42 444 (Viber)
📞 +35569 70 42 999 (WhatsApp)
📧 oferta@protravelagencies.com
Adresa: Rrethrotullimi i Zogut te Zi, pranë Ring Center, Tirane, Albania.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Ski ne Kolashin, 2 dite, €45 $ 0 $ 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is