19

Dec
2019

Ski Ne Meteora – Metsovo 2 Dite €59

Posted By : Ami ProTravel/ 229 0
Ski Ne Meteora – Metsovo 2 Dite €59Meteora – Metsovo
► Dhjetor 14 – 15 , 21 – 22 .
► Janar 11-12 , 18-19 , 25-26 .
► Shkurt ,1-2 ,8-9 ,14-15 ,15-16 ,22-23 , 29 – 1 MARCH
Programi:
►Dita e Pare:
Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 04:15) .
Kalimi per ne token Greke nepermjet doganes se Kapshtices .
Vazhdimi i udhetimit per ne Meteora , vizite ne manastire .
Konsumimi i drekes ne Kallabaka . Mberritja ne Metsovo pasdite .
Konsumimi i darkes ne hotel . Qendrim i lire
►Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel, nisja per ne qendren e skive . Vizite ne kantinen e Veres KATOGI .Qendrim per skijim dhe per te shijuar natyren e bardh ne pisten e skive AGIOS ILIAS . Vazhdimi i udhetimit per ne qytetin e Janines .Kthimi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane dhe Durres ne darke .
Fundi i sherbimit tone.
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,
SUGJERIM :
NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .
Ne cmim perfshihet
*Transporti me autobus/minibus
*Akomodimi ne hotel
*Mengjesi + Darka
*Shoqerues Shqiptar
Ne cmim nuk perfshihet
*Siguracioni i shendetit ne udhetim
*Taksa lokale 1.5 euro per dhome
*Pajisjet e skive & teleferiku

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.