19

Dec
2019

Ski ne Mavrove- Bitola 3 Dite 85 €

Posted By : Ami ProTravel/ 313 0
Mavrove – Struge – Oher – Bitola
►Dhjetor 24-26
►Janar 1-3, 2-4, 3-5, 10-12, 17-19, 24-26, 31 Janar-02 Shkurt
►Shkurt 7-9, 14-16, 21-23, 28 Shkurt-01 Mars
►Mars 6-8

Hotel Diplomat 85 Euro / person
Hotel Mirage 4* 99 Euro / person
Programi:
►Dita e Pare:
Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese e shkruter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te kufirit ndalese dhe vizite ne qytetin e Ohrit .Nisemi drejt qytetit Struges Konsumojme dreken (individuale). Vizitojme derdhjen e Lumit Drin, shetitoren e Struges. Akomodimi ne hotel. Shfrytezimi i ambjenteve te hotelit, sauna , pishina dimerore.( per personat qe akomodohen ne hotel Mirage ). Darka ne hotel.
►Dita e Dyte:
Mengjesi ne hotel. Rreth ores 09:00 nisemi drejt Mavroves. Kohe e lire per shfrytezimin e pistes se skive dhe natyren e bardh qe mali I Bistres dhe parku Kombetar I Mavroves ofrojn . Kthimi ne hotel . Relax Shfrytezimi i ambjenteve te hotelit, sauna , pishina dimerore. Darka ne hotel.
►Dita e Trete:
Mengjesi ne hotel.
Pas mengjesit ne hotel, nisemi drejt Bitoles per ne pisten e skive ne parkun Pelister. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Dreka do te konsumohet ne nje prej restoranteve te zones. Kthimi ne Tirane. Mberritja ne mbremje.
Fundi i sherbimit tone
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,
Sugjerim :
NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .
Ne cmim perfshihet
*TRANSPORTI ME MJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL DIPLOMAT 3* ose MIRAGE 4* .
*MENGJESI + DARKA
*PISHINA DIMERORE PER KLIENTET NE HOTEL MIRAGE
*INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE
*GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
Ne cmim nuk perfshihet
*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
*PAJISJET E NEVOJSHME PER TE BERE SKI
*SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
*BILETA E TELEFERIKUT

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.