19

Dec
2019

Ski Ne Dardhe – Korce – Voskopoje 2 Dite 6000 Leke

Posted By : Ami ProTravel/ 278 0
Korce – Dardhe – Voskopoje – Tushemisht
► Dhjetor ,21-22 ,24-25 ,28-29 ,( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )
► Janar ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30
► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 – 1 Mars
► Mars 7-8 , 14-15 ,

Hotel Moskopole , 6000 Lekë ( Voskopoje )
Bujtina Samara , 6400 Lekë ( Voskopoje )
Bujtina Moskopole , 6900 Lekë ( Voskopoje )
Hotel Casta Diva , 6900 Lekë ( Korce )
Shenim : Ne cmimin e hotel Casta Dives nuk perfshihet dreka

Per Vitin e Ri udhetimi do te jete 3 Ditor ( 31 Dhjetor – 2 Janar , 109 Euro,)
Programi:
► Dita e pare:
Nisja nga Tirana ora 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje . Shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Pas  drekes fillojne  vizitat, njohja me historine e fshatit te Voskopojes, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne kishat e shumta ecje ne kodrat dhe natyren e bardhe fantastike qe ofrohet ne Voskopoje . Kthehemi perseri ne hotel .Animacione  lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.Darka rreth ores 20:00 me muzike LIVE .
► Dita e dyte:
Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe pejsazhin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel me pas nisemi per ne fshatin e Dardhes . Qendrim per ski dhe per te shijuar natyren e bardh . Vazhdimi udhetimit per ne qytetin e Korces per vizite ne  qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe dhe katedralen e Korces  .Me pas nisemi per ne Tirane dhe Durres . Mberritja ne darke .
Fundi i sherbimit tone
Duhet te keni me vete :
-Cante shpine, Shishe uji 1 Liter,rroba te pershtatshme per bore , rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,
Sugjerim :
NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .
SHENIM : 
VAJTJA NE DARDHE VARET NGA , KUSHTET ATMOSFERIKE , TRAFIKU I RENDUAR DHE LEJE KALIMI NGA AUTORITETET VENDASE  TE QARKULLIMIT RRUGOR .

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.