19

Dec
2019

Ski Në Bitola 2 Ditë €55

Posted By : Ami ProTravel/ 182 0
Bitola,Struge , Oher
► Dhjetor 14-15 , 21-22 , 24-25 ,28-29 ( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )
► Janar 2-3 , 3-4 , 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26
► Shkurt , 1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 29 – 1 Mars
► Mars 7-8 , 14-15 , 21-22 , 28-29
Programi:
►Dita e pare: Nisja nga Tirana ora 06:30 (Nisja nga Durresi ne oren 05:45) Gjate rruges, vizite ne Struge dhe ne Oher ku do te konsumohet edhe dreka. Opsioanale: xhiro me varke ne liqenin e Ohrit. Me pas vazhdojme rrugen drejt Bitolas. Mberritja ne hotel, akomodimi dhe darka ne hotel. Ne mbremje kohe e lire per te shfrytezuar facilitetet e hotelit si Pishine, Sauna, Jakuzzi, Banjo Turke dhe kazinone e hotelit. SPA e hotelit eshte e hapur deri ne oren 22:00, ose ne klubet e nates ne afersi te hotelit.
►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel, nisemi per ne pisten e skive ne parkun Pelister, 20 min nga hoteli, 15 km. Kohe e lire per ski deri ne oren 15:30. Dreka do te konsumohet ne nje prej restoranteve te zones. Kthimi ne Tirane. Mberritja ne mbremje.
Fundi i sherbimit tone
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,
SUGJERIM :
NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .
Ne cmim perfshihet:
*UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE ME AUTOMJET KOMOD
*AKOMODIM NË HOTEL EPINAL 4*
*MENGJESI + DARKA
*Shoqerues Shqiptar
*PERDORIMI I PISHINES DIMERORE , SAUNA , JACUZZI
Ne cmim nuk perfshihet:
*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
*HYRJA NEPER MONUMENTE DHE MUZEUME
*GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.