19

Dec
2019

Kolashine 3 Ditë €75

Posted By : Ami ProTravel/ 432 0
Kolashine – Podgorice
►Dhjetor 24-26
►Janar 1-3, 2-4, 3-5, 10-12, 17-19, 24-26, 31 Janar-02 Shkurt
►Shkurt 7-9, 14-16, 21-23, 28 Shkurt-01 Mars
►Mars 6-8

► HOTEL KOSTAS €75
► HOTEL HILTON €99
► Data 1-3 & 2-4 paketa e hotel Hilton kushton €119 ( Transporti i perfshire )
Programi:
DITA E PARE: Ujevara e Niagares – Podgorice – Delta City shopping
Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Kalimi ne piken doganore Hani i Hotit. Pas doganes do bejme nje ndalese ne Ujvaren e Niagares (Podgorice).
Pas vizites ne Ujevaren e Niagares vazhdim i udhetimit per ne Podgorice ne qendren tregtare Delta City (me e madhja ne Malin e Zi). Kohe e lire per te konsumuar dreken ne restorantet e shumte dhe per te bere shopping. Akomodimi ne Hotel HILTON 5* ne qender te Podgorices . Kohe e lire per te pushuar dhe per te perdorur jakuzzi dhe palestren.
Darka ne hotel .Me pas qendrim i lire te frekuentoni klubet e nates te qytetit ne afersi te hotelit.
DITA E DYTE: SKI NE KOLASHIN
Mengjesi ne hotel (bufe e hapur). Pas mengjesit nisemi drejt Kolashines. Mberritja ne Kolashine. Kohe e lire per te bere Ski dhe per te konsumuar dreken ne restorantet e zones.
PISTA E SKIJIMIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur ne pistat e shumta te Kolashinit. Pas drekes, rreth ores 15:30 nisemi drej Podgorices. Kohe e lire per te perdorur jacuzzin. Darka ne hotel.
DITA E TRETE: PODGORICE- TIRANE
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit Shopping ne Qendren Tregtare Delta City. Kohe e lire rreth 2 ore. Me pas vizite ne Ujvaren e Podgorice ku keni mundesi te shijoni nje drake tradicionale malazeze dhe te shijoni ambjentin relaksues. Pas dreke nisemi drejt Tiranes. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritja ne Tirane.
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,
Sugjerim :
NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .
Ne cmim perfshihet
*Akomodimi ne hotel KOSTAS 3* DHE HILTON 5*
*Mengjesi + Darka
*INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE
*Perdorimi i Pishines Dimerore ,Jacuzzit , saunes, palestres
*Shoqerues Shqiptar
Ne cmim nuk perfshihet
*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
*PAJISJET E NEVOJSHME PER TE BERE SKI
*BILETA E TELEFERIKUT
*SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
*TRANSPORTI 20 EURO EXTRA
Ne cmim perfshihet
*Akomodimi ne hotel KOSTAS 3* DHE HILTON 5*
*Mengjesi + Darka
*INSTRUKTIMI I PAJISJEVE TE SKIVE
*Perdorimi i Pishines Dimerore ,Jacuzzit , saunes, palestres
*Shoqerues Shqiptar
Ne cmim nuk perfshihet
*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
*PAJISJET E NEVOJSHME PER TE BERE SKI
*BILETA E TELEFERIKUT
*SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
*TRANSPORTI 20 EURO EXTRA

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.