Dimer 2020

Dimer 2019

Meteora-Metsovo, cdo te shtune, 2 dite, €55

Meteora – Metsovo Udhëtim me autobus nga Tirana në Greqi e kthim. Vizitohet Meteora, e famshme për peizazhet e mrekullueshme natyrore dhe manastiret në majë të shkëmbijve. Gjithashtu, vizitohet Metsovo, një zonë e lartë ideale për ski në mes të vargmaleve të famshme të Pindit. Në Metsovo do të keni mundësi të bëni ski në zona [...]

Ski në Bogë, cdo te shtune, 2 Ditë, €55

Ski në Bogë Ski në Bogë Rugovë. Boge Kosovë është një nga destinacionet e preferuara dimërore të Rajonit. Kosovë është një nga destinacionet e preferuara dimërore të Rajonit. Gjendur në luginën e Rugovës, vendi-resort ofron pamjet më të mrekullueshme të Alpeve Shqiptare.  ► Nisje cdo te shtune  HOTEL DUKAGJINI 5* 55 EURO/PERSON ( Peje , [...]

Kolashine 3 Ditë €75

Kolashine - Podgorice►Dhjetor 24-26►Janar 1-3, 2-4, 3-5, 10-12, 17-19, 24-26, 31 Janar-02 Shkurt►Shkurt 7-9, 14-16, 21-23, 28 Shkurt-01 Mars►Mars 6-8► HOTEL KOSTAS €75► HOTEL HILTON €99► Data 1-3 & 2-4 paketa e hotel Hilton kushton €119 ( Transporti i perfshire )Programi:DITA E PARE: Ujevara e Niagares – Podgorice – Delta City shopping Nisja nga Tirana [...]

Ski ne Mavrove- Bitola 3 Dite 85 €

Mavrove – Struge – Oher – Bitola►Dhjetor 24-26►Janar 1-3, 2-4, 3-5, 10-12, 17-19, 24-26, 31 Janar-02 Shkurt►Shkurt 7-9, 14-16, 21-23, 28 Shkurt-01 Mars►Mars 6-8Hotel Diplomat 85 Euro / personHotel Mirage 4* 99 Euro / personProgrami:►Dita e Pare: Nisja nga Tirana ne oren 07:00. Ndalese e shkruter gjate rruges per te konsumuar mengjesin. Pas kalimit te [...]

Ski Ne Meteora – Metsovo 2 Dite €59

Ski Ne Meteora – Metsovo 2 Dite €59Meteora - Metsovo► Dhjetor 14 - 15 , 21 - 22 .► Janar 11-12 , 18-19 , 25-26 .► Shkurt ,1-2 ,8-9 ,14-15 ,15-16 ,22-23 , 29 - 1 MARCHProgrami:►Dita e Pare:Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 04:15) . Kalimi per [...]

Ski Ne Boge 2 Dite €59

Boge - Peje - Rugove - Prizren► Dhjetor 21-22 , 24-25 , 28-29 ( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )► Janar 1-2 ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars► Mars 7-8 , 14-15HOTEL DUKAGJINI [...]

Ski Në Bitola 2 Ditë €55

Bitola,Struge , Oher► Dhjetor 14-15 , 21-22 , 24-25 ,28-29 ( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )► Janar 2-3 , 3-4 , 4-5 , 11-12 , 18-19 , 25-26► Shkurt , 1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 29 - 1 Mars► Mars 7-8 , 14-15 , 21-22 , [...]

Ski Ne Dardhe – Korce – Voskopoje 2 Dite 6000 Leke

Korce - Dardhe - Voskopoje - Tushemisht► Dhjetor ,21-22 ,24-25 ,28-29 ,( Viti i ri 3 Dite 31 Dhjetor 2 Janar )► Janar ,2-3 ,3-4 ,4-5 ,8-9 ,11-12 ,15-16 ,18-19 ,22-23 ,25-26 ,29-30► Shkurt ,1-2 ,5-6 ,8-9 ,12-13 ,14-15 ,15-16 ,19-20 ,22-23 ,26-27 ,29 - 1 Mars► Mars 7-8 , 14-15 ,Hotel Moskopole , 6000 [...]

Dardhë 1 Ditë 1500 Lekë

Dardhe - Korce► 14, 15, 21, 22, 28, 29 Dhjetor► 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Janar► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 ShkurtProgrami:Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .Ndales per kafe gjate rruges .vazhdojme udhetimin per ne parkun kombetar te Drilonit . Shetitje e lire  dhe pushim [...]