19

Dec
2019

Dardhë 1 Ditë 1500 Lekë

Posted By : Ami ProTravel/ 181 0
Dardhe – Korce
► 14, 15, 21, 22, 28, 29 Dhjetor
► 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Janar
► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 Shkurt
Programi:
Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .Ndales per kafe gjate rruges .vazhdojme udhetimin per ne parkun kombetar te Drilonit . Shetitje e lire  dhe pushim ne Drilon 30 min – 1 ore .Mberritja ne  fshatin turistik piktoresk te Darldhes . Shetitje  ne fshat per te shijuar ambjentin fantastik qe natyra e Dardhes ofron .
Kohe e lire per ski ose argetim  me animacionet qe guida ju sugjeron . Konsumimi I drekes me produkte bio te vendit ne nje nga restorantet me te mire te zones.
Pas drekes  nisemi per ne qytetin e serenates . Kthimi ne Tirane , Mberritja ne Tirane ne darke .
Fundi I sherbimit tone.
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.
Ne cmim perfshihet:
*Transporti me autobus komod
*Shoqerues gjate gjithe udhetimit
Ne cmim nuk perfshihet:
*Dreka
*Pajisjet e skive

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.