South America-Buenos Aires to Rio De Janeiro

4
Buenos Aires eshte i famshem si shtepia e Evita Peron dhe me dashuri quhet "Parisi i Jugut". Mesoni tango ne nje salle vallezimi romantike, bej pazar ne dyqanet elegante pergjate rrugeve me kalldrem ose shijoni nje snack ne nje kafene te çuditshme. Shfletoni neper galerite e artit qe strehojne vepra te artit te Amerikes Latine, duke perfshire krijimet e Frida Kahlo. Rio de Janeiro, nje nder atraksionet me terheqese te kontinentit, me pamjen e magjishme te bregdetit, qytetit dhe statujes se famshme te Krishtit ne Alto da Boa Vista.

Buenos Aires eshte i famshem si shtepia e Evita Peron dhe me dashuri quhet “Parisi i Jugut”. Mesoni tango ne nje salle vallezimi romantike, bej pazar ne dyqanet elegante pergjate rrugeve me kalldrem ose shijoni nje snack ne nje kafene te çuditshme. Shfletoni neper galerite e artit qe strehojne vepra te artit te Amerikes Latine, duke perfshire krijimet e Frida Kahlo. Rio de Janeiro, nje nder atraksionet me terheqese te kontinentit, me pamjen e magjishme te bregdetit, qytetit dhe statujes se famshme te Krishtit ne Alto da Boa Vista.

Book Cruise

Cruise Name Available Seats Departure Date Duration
South America-Buenos Aires to Rio De Janeiro Every Monday

Booking Information

Name Price Persons Quantity Total

SUMMARY

Booking $ 0
Extra Items $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Note is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is