Istanbul (Sale Off 30%)

3
Merr nje cruise ship per ne qytetin me te madh ne Europe. Lundro pergjate Bosforit per ne Detin e Zi me nje pamje magjepsese te anes europiane si dhe aziatike te Stambollit. Nje crociere luksoze me hapesira te shumellojshme qe lejojne vrojtimin e shume monumenteve natyrore dhe kulturore nga Stambolli, ushqimi tradicional turk dhe mesdhetar nga shefat me te mire turk. Nje eksperience e paharrueshme po aq sa edhe e leverdisshme.

Cabin Types

Merr nje cruise ship per ne qytetin me te madh ne Europe. Lundro pergjate Bosforit per ne Detin e Zi me nje pamje magjepsese te anes europiane si dhe aziatike te Stambollit. Nje crociere luksoze me hapesira te shumellojshme qe lejojne vrojtimin e shume monumenteve natyrore dhe kulturore nga Stambolli, ushqimi tradicional turk dhe mesdhetar nga shefat me te mire turk. Nje eksperience e paharrueshme po aq sa edhe e leverdisshme.

Book Cruise

Cruise Name Available Seats Departure Date Duration
Istanbul 10 Anytime 6 days
Cabin Type Name Cabin Price Number Max Adults Max Children
Luxury $ 60 6 3 3

Booking Information

Name Price Persons Quantity Total

SUMMARY

Booking $ 0
Extra Items $ 0
Discount 30%
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Note is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is