Ishujt Kanarie

3
Ishujt Kanarie jane nje pjese unike e Spanjes. Gjeografikisht pjese e Afrikes dhe politikisht pjese e Evropes, eshte ndryshe nga kudo tjeter ne Spanje apo ne BE. Perveçse jane te ndryshme nga pjesa tjeter e Spanjes, ishujt jane te ndryshem nga njeri-tjetri, ndonjehere duke pasur peisazhe dhe reliev rrenjesisht te ndryshem. Ujerat e kristalta, plazhet e virgjera, kuzhina tradicionale, e bejne ate nje nga atraksionet me te pelqyera per te pushuar.

Ishujt Kanarie jane nje pjese unike e Spanjes. Gjeografikisht pjese e Afrikes dhe politikisht pjese e Evropes, eshte ndryshe nga kudo tjeter ne Spanje apo ne BE. Perveçse jane te ndryshme nga pjesa tjeter e Spanjes, ishujt jane te ndryshem nga njeri-tjetri, ndonjehere duke pasur peisazhe dhe reliev rrenjesisht te ndryshem. Ujerat e kristalta, plazhet e virgjera, kuzhina tradicionale, e bejne ate nje nga atraksionet me te pelqyera per te pushuar.

Book Cruise

Cruise Name Available Seats Departure Date Duration
Ishujt Kanarie Every Monday

Booking Information

Name Price Persons Quantity Total

Extra Items

Please select the extra items you wish to be included with your cruise using the controls you see below.

Item Price Per Person Quantity
Health Care
$ 350 No
Buffet
$ 350 Yes1

SUMMARY

Booking $ 0
Extra Items $ 0
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Note is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is