Bahamas (Sale Off 25%)

3
Arkipelagu i Bahamas eshte nje oaz ekologjik i shperndare ne mbi 100,000 kilometra katrore ne oqean, duke filluar vetem 50 kilometra larg brigjeve te Florides. Ai perfshin 700 ishuj qe te lene pa fryme, mbi 2.000 shkembinj dhe maja, dhe krenohet me ujin me te paster ne planet - me nje shikueshmeri mbi 200 metra. Ju mund te shihni gjithashtu bregdetin e trete me te madh te barrierave koralore ne bote.

Cabin Types

Arkipelagu i Bahamas eshte nje oaz ekologjik i shperndare ne mbi 100,000 kilometra katrore ne oqean, duke filluar vetem 50 kilometra larg brigjeve te Florides. Ai perfshin 700 ishuj qe te lene pa fryme, mbi 2.000 shkembinj dhe maja, dhe krenohet me ujin me te paster ne planet – me nje shikueshmeri mbi 200 metra. Ju mund te shihni gjithashtu bregdetin e trete me te madh te barrierave koralore ne bote.

Book Cruise

Cruise Name Available Seats Departure Date Duration
Bahamas 6 Anytime 7 days
Cabin Type Name Cabin Price Number Max Adults Max Children
President Suite $ 450 5 2 2

Booking Information

Name Price Persons Quantity Total

SUMMARY

Booking $ 0
Extra Items $ 0
Discount 25%
Total $ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Note is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is