19

Dec
2019

Brezovicë 1 Ditë €15

Posted By : Ami ProTravel/ 92 0
Brezovice , Prizren
► 14, 15, 21, 22, 28, 29 Dhjetor
► 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Janar
► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 Shkurt
Programi:
Brezovice :
• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brezovice .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne qytetin e Prizreni .
• Ndalese ne Prizren , 60 – 90 minuta .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00
• Fundi i sherbimit tone .
Sugjerohet te keni me vete :
-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.
Ne cmim perfshihet:
*Transporti me autobus komod
*Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit
Ne cmim nuk perfshihet:
*Siguracion I jetes ne udhetim
*Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program
*Pajisjet e Skive
*Taksa lokale 1 euro per hyrjen ne Parkun Kombetar te Brezovices

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.