10

Sep
2019

VOSKOPOJË 1 DITË 1500 LEKË

Posted By : Ami ProTravel/ 134 0

VOSKOPOJË 1 DITË 1500 LEKË
VIZITOHEN: VOSKOPOJE , KORCE , DRILON
DATA E UDHETIMIT:
► 28 , 29 Shtator
► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 20 , 26 , 27 Tetor
► 2, 3 , 9 , 10 , 16 , 17 , 23 , 24 ,28 , 29 , 30 Nentor
PROGRAMI:
Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .(Nisja nga Durresi ne oren 05:35).
Ndalese per kafe gjate rruges .vazhdojme udhetimin per ne parkun kombetar te Drilonit .
Shetitje e lire dhe pushim ne Drilon 30 min – 1 ore .Mberritja ne fshatin turistik piktoresk te Voskopojes.
Shetitje ne fshat per te shijuar ambjentin fantastik qe natyra e Voskopojes ofron.
Vizite ne kishat e Voskopojes per tu njohur me trashegimite kulturore te cilat aktualisht vazhdojne dhe ruajne madheshtine dhe rendesine e gjithe historise se perjetuar si nje qender kryesore jo vetem ne Shqiperi por ne gjithe perandorine Bizantine qe ne shek e 14-te .
Kohe e lire per argetim me animacionet qe guida ju sugjeron .
Konsumimi I drekes me produkte bio te vendit ne nje nga restorantet me te mire te zones.Rreth ores 16:30 nisemi per ne qytetin e serenates .Vizite ne Korce rreth 1 ore e 30 minuta .
Kthimi ne Tirane , Mberritja ne Tirane & Durres ne darke .
Duhet te keni me vete :Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,veshje sportive per ecje dhe shume energji .
NE CMIM PERFSHIHET
*TRANSPORTI
*GUIDA
NE CMIM NUK PERFSHIHET
*DREKA E ORGANIZUAR 1200 LEKE ( E SUGJERUAR )

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.