Dimer 2020

UDHETIME TE MREKULLUESHME

Protravel ka ne perberjen e tij, nje network te organizuar qe ofron sherbime jashte vendit ne te gjitha destinacionet e permendura ne broshure dhe ne Web si: Budapest, Prage, Beograd, Paris, Marok, Viene, Itali, Spanje, Moske, Shen Petersburg, Brazil, Kualalumpur, Singapore, Tailande, Kine, Kroaci, Mali i Zi, Maqedoni, Slloveni, Egjipt, Dubai, Stamboll, Indi etj.

  • Paketa Turistike

  • Pushime ne Plazh / Dimerore

  • Resorte te ndryshme

  • Rezervime Hotelesh

  • Rezervime fluturimesh

  • Transferta

  • Guida profesionale

  • Sherbime VIP

Ture

Makina me Qera

Me Ne Udhetimi nuk eshte me nje luks

Pro Travel

Agjenci udhetimi qe ofron pushime gjate gjithe vitit. Protravel e mbeshtet punen e tij ne nje staf shume profesional si dhe me nje eksperience te konsiderueshme ne fushen e sherbimeve te turizmit. Misioni yne eshte ti ofrojme gjithsecilit mundesine te udhetoje brenda dhe jashte kufijve tane pa asnje preokupim monetar apo organizimi.

NA KONTAKTONI

Paketoni dhe shkoni! Lëreni planin tuaj të udhëtimit ne duar të ekspertëve!